Parempia mobiilipelikokemuksia

Ihmiset pelaavat tänä päivänä paljon erilaisia pelejä niin tietokoneella kuin puhelimen kautta mobiilissakin. Monella harrastajalla on aivan tavalliset välineet pelaamiseensa kuten esimerkiksi puhelimen mukana tulevat vakiolisävarusteet tai arkikäytössä oleva pöytätietokone tai läppäri.

Usein ajatellaan, että vain enemmän pelaamiseen keskittyneet harrastajat tai pelialan ammattilaiset hankkivat enemmän välineitä käyttöönsä tai panostavat niiden laatuun. Nykyään on kuitenkin saatavilla niin paljon erilaisia tarvikkeita eri hintaluokista, että hankintoja kannattaa tehdä myös satunnaisen pelailijan. Pelaamisesta saa oitis mielekkäämpää, kun varusteet ovat kunnossa. Siksi niihin kannattaa ehdottomasti panostaa eikä esimerkiksi käyttää vain puhelimen pakkauksen mukana tulevia kuulokkeita. Äänenlaadulla on suuri merkitys pelimukavuuteen aivan samoin kuin pelin visuaalisella ilmeelläkin.

Mistä löytää hyvät kuulokkeet?

Internetin ihmeellinen maailma tarjoaa muutamilla hakusanoilla runsaasti vaihtoehtoisia kauppoja, joista hankkia uusia välineitä käyttöönsä. Mikäli haluat asioida suomalaisessa kaupassa, kannattaa hakea suomenkielisellä hakusanalla kuten “kuulokkeet”. Jos englantikin taipuu, löytyy vielä huomattavasti enemmän ostopaikkoja. Kun sinulla on mielessäsi vaikkapa tietty kuulokemalli, voit käyttää hakusanana myös merkin tai mallin nimeä. Tämäkin nettisivu kannattaa painaa mieleen, sillä löydät hyviä tuotteita täältä. Valikoimaa on mukavasti laidasta laitaan aina halvemmista kuulokkeista kalliimpiin, joten sivustolla voit joko pihistää tai panostaa tilanteesi mukaan. Monet ovat myös tarkkoja siitä, miltä kuulokkeet näyttävät ulospäin, ja ulkonäköön liittyvää vertailua on nettikaupassa helppo tehdä. Enää ei ole pakko tyytyä vain perusmustiin malleihin!

Laadukkaampien kuulokkeiden hyödyt

Kun hankit pelaamista varten uudet kuulokkeet, huomaat välittömästi eron vanhaan. Puhelimen mukana tulevat napit ovat varmasti riittäviä, mikäli äänentoistolta ei vaadi erityistä laatua. Jos kuitenkin haluat saada kaiken irti mobiilipelikokemuksestasi, kannattaa ehdottomasti panostaa uusiin kuulokkeisiin. Laadukkaammat kuulokkeet vaimentavat ulkopuolista melua, joten peliäänten pienemmätkin sävyt erottuvat tarkemmin. Äänet myös toistuvat selkeämpinä ja tarkempina, joten peliin pääsee paremmin uppoutumaan mukaan. Juuri pelaamiseen tarkoitetut kuulokkeet istuvat päähän paremmin kuin vakiomallit, sillä niissä on säätövaraa hieman joka suuntaan. Pelikuulokkeet eivät jää painamaan mistään eivätkä hierrä, koska ne on suunniteltu pysymään päässä pidempiäkin aikoja. Laatukuulokkeisiin kannattaa siis panostaa, sillä ne tekevät mobiilipelaamisesta huomattavasti mukavampaa!